ОБЕЗБЕДУВАМЕ ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ОПРЕМА

ГЕНКОР ОПРЕМА

 • ASTM106Gr B топло валани јаглероден челичен лим за намотки

  ASTM106Gr B топло валана намотка од јаглероден челик ...

  Челичните плочи се валани, топло валани и ладно валани.
  Челичната плоча е поделена според дебелината.Тенката челична плоча е помала од 4 мм (најтенката е 0,2 мм), челичната плоча со средна дебелина е 4 ~ 60 мм, а екстра дебелата челична плоча е 60 ~ 115 мм.

 • Висококвалитетна шуплива правоаголна челична цевка поцинкувана квадратна цевка

  Висококвалитетна шуплива правоаголна челична цевка Galv...

  Квадратната цевка е поделена на обична квадратна цевка од јаглероден челик и квадратна цевка со ниска легура според материјалот. Општиот јаглероден челик е поделен на: Q195, Q215, Q235, SS400, 20# челик, 45# челик итн. Нисколегирани челици се поделени на Q345, 16Mn, Q390, ST52-3, итн.

 • Огромни залихи Прецизна челична цевка без шевови од легура

  Огромни залихи Прецизна челична цевка без шевови од легура

  Главната цел на цевките од легиран челик е да се користи во цевководи и опрема со висок притисок и висока температура како што се електрани, нуклеарна енергија, котли под висок притисок, прегрејачи и грејачи со висока температура.Изработен е од висококвалитетен јаглероден челик, легиран конструктивен челик и нерѓосувачки челик отпорен на топлина., По топло валање (истиснување, проширување) или ладно валање (цртање) Најголемата предност на легираните челични цевки може да биде 100% рециклирана, што е во согласност со националната стратегија на...

 • Ватирана челична цевка

  Ватирана челична цевка

  Прецизната челична цевка е високопрецизен материјал од челични цевки обработен со ладно влечење или топло валање.

 • Топло валана безшевни челични цевки

  Топло валана безшевни челични цевки

  Опис на производот Класификација на бесшевни јаглеродни челични цевки: Бесшевните челични цевки се делат на топло валани и ладно валани (DIAL) челични цевки без шевови.Топло валани бесшевни челични цевки се поделени на општа челична цевка, челична цевка за котел со низок и среден притисок, челична цевка за котел со висок притисок, цевка од легиран челик, цевка од нерѓосувачки челик, цевка за пукање на нафта, геолошки челични цевки и други челични цевки.Ладно валани (влечени) бесшевни челични цевки вклучуваат јаглеродни тенки ѕидови челични цевки, легура т...

 • E355 ST52 Q345B стандард EN10305-1 / DIN2391 цевка за усовршување на хидраулични цилиндри

  E355 ST52 Q345B стандард EN10305-1 / DIN2391 hy...

  Ватираната цевка е високопрецизен материјал од челична цевка обработен со ладно влечење или топло валање.

 • Вовед во ладно влечена челична цевка

  Вовед во ладно влечена челична цевка

  Ладно влечена челична цевка е челична цевка без шевови на површината на целата челична цевка произведена со влечење, истиснување, перфорација и други методи.Тоа е кружен, квадрат и правоаголен челик со шуплив пресек и без спојници на периферијата.Капиларната цевка се прави со перфорирање на челичен ингот или празно со цврста цевка, а потоа се прави со ладно цртање.

 • ST52 Q345B ладно влечена легура со специјална форма на јаглеродна челична цевка

  ST52 Q345B легура на ладно влечена специјална форма карбо...

  Цевката со специјална форма е изработена од разновидна челична безшевна цевка со специјална форма со ладно цртање, покрај тркалезната цевка, има и други форма на пресек на бесшевни челични цевки

ЗА НАС

КОНТАКТИРАЈ НС Шан Донг Хуи Јуан Метален Материјал Co. Ltd.

Shandong Huiyuan Metal Material Co., Ltd. се наоѓа во зоната за економски и технолошки развој Лиаоченг, провинцијата Шандонг, која е позната како „Воден град северно од Јангце“.

Нашите главни производи се наведени како што следува: Топло валана челична цевка, прецизна ладно валана челична цевка, ладно извлечена челична цевка, челична цевка од легура, челична цевка со лежиште, спирална цевка, квадратна цевка, галванизирана цевка, исполирана цевка, челична цевка со специјална форма. API челична цевка, заварена цевка, челична плоча, тркалезна шипка итн. Нашите производи имаат активна и обемна соработка со клиентите во областа на обработка на автоделови, воздушно-вселенско и нафтено геолошко дупчење, производство на механичка опрема итн.

Учествувајте во изложбените активности

НАСТАНИ И ТРГОВСКИ САМИ

 • 场景8
 • челична цевка без шевови
 • челична цевка без шевови
 • 23 год
 • 场景3
 • Топло валани бесшевни челични цевки

  Топло валани бесшевни челични цевки: топло валани е во однос на ладно валани, ладно валање е под температурата на рекристализација на валањето, а топло валани се врши над температурата на рекристализација на валањето.Процесот на топло валани бесшевни челични цевки: Топло валани ...

 • Откривање на беспрекорни челични цевки

  Бесшевната челична цевка е цевка која нема никаков спој за заварување.Бесшевната челична цевка идеално ќе биде цврста метална цевка со секој крај поврзан со друга цевка без да има спој за заварување.Овие цевки имаат навои или на едниот крај или на двата краја и може да се навојат до крајот на...

 • Што е ладно влечен бесшев челик?

  Бесшевни механички цевки со ладно влечење (CDS) е ладно влечена челична цевка 1018/1026 која нуди униформни толеранции, подобрена обработливост и зголемена цврстина и толеранции во споредба со топло валани производи.Која е разликата помеѓу ладно валани и ладно валани?Ладно влечен челик, како ладно ро...

 • За Оловното стакло

  Оловното стакло е нов вид стакло, кое може ефикасно да се спротивстави на зрачењето кое влегува во просторијата.Оловното стакло не само што има ефект на антирадијација, туку има и многу други предности, како што се нетоксични, невкусни и антиоксидирачки.Луминисценцијата на оловното стакло е ≥ 85%, а содржината на олово во ...

 • Класификација на челични цевки без шевови

  Бесшевната челична цевка е перфорирана од целиот кружен челик, а челичната цевка без заварување на површината се нарекува челична цевка без шевови.Според методот на производство, челични цевки без шевови може да се подели на топло валани челични цевки без шевови, ладно валани лесни челични цевки, ладно извлечени шевови...

 • марка05
 • марка04
 • марка05 (1)
 • марка01
 • марка02
 • марка03