NE OFROJMË PAJISJE ME CILESI TË LARTË

PAJISJE GENCOR

 • ASTM106Gr B fletë mbështjellëse çeliku me karbon të mbështjellë të nxehtë

  ASTM106Gr B pllakë me mbështjellje çeliku të karbonit të mbështjellë të nxehtë ...

  Pllakat e çelikut janë të mbështjellë, të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë.
  Pllaka e çelikut ndahet sipas trashësisë.Pllaka e hollë e çelikut është më pak se 4 mm (më e holla është 0.2 mm), pllaka e çelikut me trashësi mesatare është 4 ~ 60 mm dhe pllaka çeliku ekstra e trashë është 60 ~ 115 mm.

 • Tub çeliku drejtkëndor i zbrazët me cilësi të lartë Tub katror i galvanizuar

  Tub çeliku drejtkëndor i zbrazët me cilësi të lartë Galv...

  Tubi katror ndahet në tub katror të zakonshëm të çelikut të karbonit dhe tub katror me aliazh të ulët sipas materialit. Çeliku i përgjithshëm me karbon ndahet në: Q195, Q215, Q235, SS400, 20# çeliku, 45# çeliku, etj. Çeliqet me aliazh të ulët janë ndarë në Q345, 16Mn, Q390, ST52-3, etj.

 • Stoqe të mëdha Tub çeliku pa tegel me precizion aliazh

  Stoqe të mëdha Tub çeliku pa tegel me precizion aliazh

  Qëllimi kryesor i tubave të aliazhit të çelikut është të përdoret në tubacione dhe pajisje me presion të lartë dhe temperaturë të lartë si termocentralet, energjia bërthamore, kaldaja me presion të lartë, mbinxehësit dhe rinxehësit me temperaturë të lartë.Është bërë prej çeliku të karbonit me cilësi të lartë, çeliku strukturor të aliazhuar dhe çelik inox rezistent ndaj nxehtësisë., Pas petëzimit të nxehtë (ekstrudimi, zgjerimi) ose petëzimi i ftohtë (vizatimi) Avantazhi më i madh i tubit të aliazhuar të çelikut mund të riciklohet 100%, gjë që është në përputhje me strategjinë kombëtare të...

 • Tub çeliku me tegela

  Tub çeliku me tegela

  Tub çeliku preciz është një material tub çeliku me precizion të lartë i përpunuar me tërheqje të ftohtë ose rrotullim të nxehtë.

 • Tub çeliku pa tegel të mbështjellë në nxehtësi

  Tub çeliku pa tegel të mbështjellë në nxehtësi

  Përshkrimi i produktit Klasifikimi i gypave prej çeliku të karbonit pa tegel: tubi çeliku pa tegel ndahet në tub çeliku të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë (DIAL).Tub çeliku pa tegel i mbështjellë në nxehtësi ndahet në tub çeliku të përgjithshëm, tub çeliku të bojlerit me presion të ulët dhe të mesëm, tub çeliku të bojlerit me presion të lartë, tub çeliku të aliazhuar, tub çeliku inox, tub për plasaritjen e naftës, tub çeliku gjeologjik dhe tuba të tjerë çeliku.Tub çeliku pa tegel të mbështjellë (të tërhequr) të ftohtë përfshin tub çeliku me mure të hollë karboni, aliazh...

 • E355 ST52 Q345B standardi EN10305-1 / DIN2391 tubi hidraulik i cilindrit përmirësues

  E355 ST52 Q345B standardi EN10305-1 / DIN2391 hy...

  Tubi i mbushur me tegela është një material tub çeliku me precizion të lartë i përpunuar me tërheqje të ftohtë ose rrotullim të nxehtë.

 • Hyrje në tubin e çelikut të tërhequr në të ftohtë

  Hyrje në tubin e çelikut të tërhequr në të ftohtë

  Tub çeliku me tërheqje të ftohtë është një tub çeliku pa qepje në sipërfaqen e të gjithë tubit të çelikut i prodhuar me tërheqje, nxjerrje, shpim dhe metoda të tjera.Është një çelik i rrumbullakët, katror dhe drejtkëndor me një seksion të zbrazët dhe pa nyje në periferi.Tubi kapilar bëhet duke shpuar shufër çeliku ose bosh tub të ngurtë, dhe më pas bëhet me tërheqje të ftohtë.

 • ST52 Q345B tub çeliku karboni me formë të veçantë aliazhi me tërheqje të ftohtë

  ST52 Q345B aliazh i tërhequr në të ftohtë në formë të veçantë karbo...

  Tubi në formë të veçantë është bërë nga një shumëllojshmëri tubash çeliku pa tegel në formë të veçantë me tërheqje të ftohtë, është përveç tubit të rrumbullakët forma të tjera të prerjes kryq të tubit prej çeliku pa tegel

PËR NE

NA KONTAKTONI Shan Dong Hui Yuan Metal Material Co. Ltd.

Shandong Huiyuan Metal Material Co., Ltd. ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Liaocheng, Provinca Shandong, e cila njihet si "Qyteti Ujor në veri të Yangtze".

Produktet tona kryesore janë renditur si më poshtë: Tub çeliku i petëzuar në nxehtësi, tub çeliku i petëzuar me saktësi, tub çeliku të tërhequr në të ftohtë, tub çeliku të aliazhuar, tub çeliku mbajtës, tub spirale, tub katror, ​​tub i galvanizuar, tub i honuar, tub çeliku në formë të veçantë. API tub çeliku, tub i salduar, pllakë çeliku, shufër e rrumbullakët etj. Produktet tona kanë bashkëpunim aktiv dhe të gjerë me klientët në fushën e përpunimit të pjesëve të automjeteve, shpimit gjeologjik të hapësirës ajrore dhe naftës, prodhimit të pajisjeve mekanike etj.

Merrni pjesë në aktivitetet e ekspozitës

NGJARJE DHE SHOKËT TREGTARE

 • 场景8
 • tub çeliku pa tegel
 • tub çeliku pa tegel
 • Në 23
 • 场景3
 • Tub çeliku pa tegel të mbështjellë në nxehtësi

  Tub çeliku pa tegel i mbështjellë në nxehtësi: i mbështjellë në nxehtësi është në raport me atë të petëzuar në të ftohtë, petëzimi i ftohtë është nën temperaturën e rikristalizimit të petëzimit dhe petëzimi i nxehtë kryhet në temperaturën e rikristalizimit të petëzimit mbi të.Procesi i tubit të çelikut të mbështjellë të nxehtë: i mbështjellë në nxehtësi ...

 • Zbulimi i tubave të çelikut pa probleme

  Një tub çeliku pa tegel është një tub që nuk ka asnjë shtresë saldimi.Tubi prej çeliku pa telash në mënyrë ideale do të jetë një tub metalik i ngurtë me çdo fund të lidhur me një tub tjetër pa pasur asnjë bashkim saldimi.Këto tuba kanë fije ose në njërin skaj ose në të dy skajet dhe mund të filetohen deri në fund të një...

 • Çfarë është çeliku pa qepje me tërheqje të ftohtë?

  Tub Mekanik pa Qepje me tërheqje të Ftohtë (CDS) është një tub çeliku 1018/1026 me tërheqje të ftohtë, i cili ofron toleranca uniforme, përpunueshmëri të përmirësuar dhe forcë dhe tolerancë të rritur në krahasim me produktet e petëzuara në nxehtësi.Cili është ndryshimi midis mbështjelljes së ftohtë dhe tërheqjes së ftohtë?Çeliku i tërhequr në të ftohtë, si i ftohtë...

 • Rreth xhamit të plumbit

  Xhami i plumbit është një lloj i ri xhami, i cili mund t'i rezistojë efektivisht rrezatimit që hyn në dhomë.Xhami i plumbit jo vetëm që ka efektin kundër rrezatimit, por ka edhe shumë përparësi të tjera, si jo toksike, pa shije dhe antioksiduese.Shkëlqimi i qelqit të plumbit është ≥ 85%, dhe përmbajtja e plumbit në ...

 • Klasifikimi i tubave të çelikut pa qepje

  Tub çeliku pa tegel shpohet nga i gjithë çeliku i rrumbullakët, dhe tubi i çelikut pa saldim në sipërfaqe quhet tub çeliku pa tegel.Sipas metodës së prodhimit, tubi prej çeliku pa tegel mund të ndahet në tub çeliku pa tegel të mbështjellë të nxehtë, tub çeliku të mbështjellë me mbështjellje të ftohtë, shtresa të tërhequra të ftohtë ...

 • markë05
 • markë04
 • markë05 (1)
 • markë01
 • markë02
 • markë03